Välkommen till en enklare vardag!

Vad är IST Home och vad gör vi?

VI skapar tjänster och verktyg som förenklar vardagen och gör livspusslet enklare.

Ett barn ska bäras av många

Vardagen är full av glädjeämnen, men också av utmaningar som stjäl tid och skapar oro.

Alla föräldrar famlar efter lösningar. De som klarar vardagen bäst bygger mer eller mindre omedvetet upp ett litet team runt barnet. Det kan vara en far- eller morförälder, men lika gärna en vän, eller granne, som blir betydelsefull.

Å ena sidan: Stolthet, tillit, hopp och kärlek. Å andra sidan: ”Hur ska jag klara det här???”

IST Home skapar en värld där du och dina barn kan utvecklas tillsammans med andra. Vi samlar in strategier och verktyg från föräldrar som har löst vardagens utmaningar på ett effektivt sätt.

Vi kliver in i verkligheten, som den ser ut. Träffar riktiga människor som har riktiga utmaningar och tillvaratar riktiga glädjeämnen tillsammans.

Vi gör det här tillsammans

IST Home är en verktygslåda för nutidens föräldraskap. Vi synkar information från många olika håll och gör det enkelt att överblicka allt – från barnens schema och skolans veckobrev till vem som ska köra till kvällens träningsmatch på bortaplan.

De första apparna är IST Home Skola och IST Home Hit&Dit.

Välkommen till en enklare vardag!

IST Home är en del av IST Group

IST Home är en del av IST Group – som är en av norra Europas största leverantörer av IT-lösningar för skola och barnomsorg. Företaget har åtta kontor och finns i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland och har över 400 anställda.

IST Home utvecklar lösningar som förenklar vardagen, men även samarbetet mellan hemmen och skolan. Ett tryggt och stabilt föräldraskap tillsammans med alla de som ingår i nätverket kring ett barn ser vi som lika viktigt för barnets utveckling.

För att komma i kontakt med oss, hör av dig till oss via formuläret här bredvid.

IST Home
S:t Larsgatan 12 • 582 27 Linköping
home@ist.com

Kontakta ISTs huvudkontor i Växjö
IST Sverige AB • Ingelstadsvägen 9 • 352 34 Växjö
www.ist.com